Sunday, September 19, 2010

JOM KEMAS RUMAH

Adoi after a week stay umah parents, now it's time to bag-packing. cuti raya dah habis. so sila pulang ke Impiana because anda perlu bekerja pada hari isnin (20th Sept 2010). 
hari ni I bgn agak awal (sll bgn mse matahari dah naik atas kepala..ekekek) sbb I nk elak dr jem. Yelah hari ni Ahad, rsenye ramai yg dah start blk KL. dr smlm lg I dh kemas2 bj sume bagai. so pagi ni just letak beg dlm kete jelah. 

dlm jam 10, chenta hati dah gerak g kje. I pon lps slm ayah bonda, terus berangkat pulang. Alhamdulillah jln agak lengang lg. maybe sume org masih di atas katil lg kot. hee~

dlm jam 1040 I dah smpi Impiana. (chenta hati ckp i drift)

rse nak jerit je tgk umah! berhabuk ok! adoi. x laratnye nk mop lantai. setakat vacum tu ok lg. ni I br pas vacum lantai. jap2 lg nk mop la. x nak la buat kje sgt. coz i mmg dah start x larat nk buat kje. dlu2 ok je i kemas umah sume. 

baju dh basuh. tgh sidai kat balconi. lps 2jam, nk bsh lg bj utk kali yg ke2 (paham2 jelah ye berapa byk nye bj x basuh.ngee~)

ok. not forgetting, I nk wish to Ayahanda I, 
Selamat Ulangtahun Kelahiran Yg Ke 66. Semoga Abah Dipanjangkan Umur & Dimurahkan Rezeki Selalu. Amin.

ok bloggers. c u in next entry. Selamat Bekerja Esok! Jgn Ponteng Keh!

thanks for reading! xoxo

2 comments:

  1. nak kemas rumah.. tapi takde mood pulak...

    Happy Besarday to abah sis alynne too :)

    ReplyDelete

Hi. Please show your LOVE here.. xoxo

Related Posts with Thumbnails